Resultaten voor time to act

time to act
Time to ACT!
ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan! Time to Act! is bedoeld voor iedereen die op een professionele, ervaringsgerichte en praktische manier met ACT aan de slag wil gaan.
lg wasdroger
Time to ACT! Boek Sociaal.Net.
Mijn enthousiasme is in ieder geval opgewekt om mij in deze methodiek verder te verdiepen en ermee aan de slag te gaan. Ik zou zeggen: Time to Act. Ik neem het op voor druggebruikers In sociaal werk blijft empathie cruciaal.
beveiligingscamera
TIME TO ACT! paperback Gijs Jansen, Boek Alle boeken bij Fnac.
1 speciale aanbieding TIME TO ACT! Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen. Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen! TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN TIME TO ACT! Auteur Gijs Jansen Tim Batink. Verschijningsdatum februari 2014.
vloerkleed
Home.
ACT zorgt voor een vrolijke, speelse levenshouding, waarbij alle angst en pijn die inherent is aan het leven op de koop toe wordt genomen. SeeTrue heeft samen met Gijs Jansen en Tim Batink een ACT groepstraining ontwikkeld. Time to ACT!
armbanden
Introductieworkshop Time to ACT.
Op basis van het boek Time to ACT! geeft Gijs Jansen een uiteenzetting van wat ACT wel en niet is. Met een kleine greep uit de geweldige grote bron van metaforen, oefeningen en technieken laat hij je vervolgens op een ervaringsgerichte manier weten wat ACT precies is.
kortingscode body en fit
Time to ACT! door Gijs Jansen, Tim Batink Boek Jongbloed.nl.
alles wat u denkt, voelt en ervaart, terwijl u tegelijkertijd op weg gaat om uw doelen en dromen te verwezenlijken. ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan! Time to ACT!
Oefeningen en metaforen uit het boek.
Op de pagina kunt u ruim 50 verschillende oefeningen, metaforen, en aanvullende informatie downloaden, behorende bij het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals. Deze downloads zijn gratis, en het materiaal is vrij te gebruiken Creative Commons CC-BY-NC van toepassing. Sample Time to ACT!
Time to ACT Gijs Jansen Tim Batink Uitgeverij Thema YouTube.
De Acceptance and Commitment Therapy ACT vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen. ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan! Time to Act!
SeeTrue ACT-Opleidingen.
Gijs Jansen is auteur van Time to ACT: Het basisboek voor professionals. Gijs Jansen is verder auteur van de op ACT gebaseerde boeken waaronder Denk wat je wilt, doe wat je droomt, Laat Los, Leef! en Verboden voor Ouders en Omarm Jezelf.

Contacteer ons

+  act therapie opleiding
+  time to act
+  tissue act
+  opleiding act
+  act voor feestje
+  see true act
+  act acceptance and commitment therapy
+  act boek
+  act voor bruiloft
+  gijs jansen act
+  cursus act
+  act therapie nederland