Meer resultaten voor act therapie

act therapie
Acceptance and Commitment Therapy Volwassenen Mondriaan voor geestelijke gezondheidszorg.
ACT Acceptance and Commitment Therapy. Acceptance and Commitment Therapy, ook wel afgekort ACT genoemd, is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode voor verschillende psychische klachten. Het betreft een nieuwe generatie gedragstherapie die al verschillende jaren succesvol wordt toegepast. ACT combineert onderdelen van cognitieve therapie en exposure blootstelling aan beangstigende situaties met acceptatie en mindfulness.
bekende jazz artiesten
ACT ACT EMDR Centrum Nederland.
ACT is verwant met andere vormen van de zogenaamde derde generatie gedragstherapie, zoals dialectische gedragstherapie Linehan, aandachtgerichte cognitieve gedragstherapie MBCT, gedragsactivatie en functionele analytische therapie FAP. ACT werkt veel met aandachtgerichte oefeningen mindfulness, ervaringsoefeningen, metaforen, de therapeutische relatie, en humor.
communicatie bureau rotterdam
Acceptance and Commitment Therapy ACT Roessingh Centrum voor Revalidatie.
Uit onderzoek blijkt dat ACT zeer geschikt kan zijn voor mensen met chronische pijn of vermoeidheidsklachten. Behalve in Roessingh wordt ACT toegepast in een aantal andere revalidatiecentra in Nederland. De therapie laat goede resultaten zien en patiënten zijn vaak tevreden.
karwei vouwgordijnen
StressWise psycholoog ACT therapie relatietherapie mindfulness afvallen.
ACT therapie en coaching. ACT therapie is een lichte warme speelse maar serieuze variant van gedragstherapie, waarbij je leert om te gaan met moeilijke zaken die je niet kunt veranderen, én waarbij de nadruk ligt op verandering in je dagelijks leven.
vrieskast kopen
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
ACT Acceptance and Commitment Therapy Lentis.
De ACT methode wordt gebruikt bij onze groepsbehandeling Voluit Leven; individueel is deze methode ook inzetbaar. Voor wie is ACT geschikt? Mensen proberen hun vervelende gevoelens, gedachten, herinneringen en lichamelijke sensaties onder controle te krijgen of ervan af te komen.
Acceptance Commitment Therapy Psycholoog.nl. Naamloos-2. Naamloos-2.
ACT richt zich dus niet zozeer op wat mensen precies denken en op het veranderen of vermijden daarvan, maar op het leren omgaan met die gevoelens en gedachten door hier meer afstand van te nemen. Omdat ACT relatief nieuw is, wordt het ook wel aangeduid als derde generatie cognitieve gedragstherapie. De therapie leert mensen zich anders te verhouden tot hun gedachten.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
GZ en eerstelijnspsychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen, psychiaters en andere professionals die een Basiscursus 100-uurs Gedrags en Cognitieve therapie gevolgd hebben of beschikken over daaraan gelijkwaardige voorkennis. Kennismaken met de theorie en praktijk van ACT zodat men na de cursus in staat is principes van ACT toe te passen in behandelingen.
Acceptance and commitment therapy Wikipedia.
In ACT wordt cliënten geleerd zich te richten op zaken die ze op directe wijze kunnen beïnvloeden, zoals hun eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten dit wordt experiëntiële vermijding genoemd.

Contacteer ons

+  caught in the act
+  act utrecht
+  act opleiding gijs jansen
+  act behandeling
+  act nijmegen
+  time to act boek
+  time to act het basisboek voor professionals
+  boeken over act
+  act rino
+  boek act